сряда, 17 фев 2016 г. 09:31 ч.

Пари за харчене

БНТ плаща 66 000 лв. за реклама на сериали с пазарен дял под 5%

BNews.bg

БНТ плаща 66 000 лв. за реклама на сериали с пазарен дял под 5%

БНТ се издържа почти изцяло от бюджета.

БНТ отправи публична покана за участие в обществена поръчка за "Предоставяне на площи, услуги и съоръжения за външна реклама чрез ситилайт съоръжения и вътрешна реклама на територията на столичното метро във връзка с популяризирането на програмите и сериалите на БНТ в две обособени позиции, както следва: Обособена позиция № 1: " Предоставяне на площи, услуги и съоръжения за външна реклама чрез ситилайт съоръжения" и Обособена позиция № 2: " Предоставяне на вътрешна реклама на територията на столичното метро". Това става ясно от сайта на Агенцията за обществени поръчки. 

Като прогнозна стойност на поръчката е отбелязана сумата от 65 999 лв.

БНТ се издържа почти изцяло от бюджета, т.е. от данъкоплатците.Държавната субсидия може и да не е много за правенето на качествена телевизия, но със сигурност е значима сума, срещу която би трябвало да се предлага качествен продукт и, която налага обществото постоянно да бъде информирано какъв продукт се произвежда срещу тези пари. За съжаление БНТ се нарежда за задните позиции по гледаемост на предаванията и сериалите. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

  • Семов - 15:43, 18 фев

    През цялото у-е на Анкова в БНТ ,се шири шуробаджанащината ,особено фам.Цоневи и се пилеят огромни средства.Никакви проверки и наказания , балъците да плащат,а вече никой не гледа този канал.

Напиши коментар

Коментари