вторник, 8 мар 2016 г. 12:16 ч.

Мярка неотклонение

Биячите от Околовръстното остават зад решетките

BNews.bg

Биячите от Околовръстното остават зад решетките

Потърпевшите са бившият лекоатлет Васко Наумов и съпругата му - лекоатлетката Мария Димитрова.

Софийски градски съд остави зад решетките тримата биячи от Околовръстното.

На Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков са повдигнати обвинения за нанасяне на средна телесна повреда на шофьора и лека телесна повреда на съпругата при инцидента на 24-и февруари.

Те са с наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража”, като въпреки, че според съда няма опасност да се укрият, мярката им за неотклонение не беше променена на по-лека.

Потърпевшите са бившият лекоатлет Васко Наумов и съпругата му - лекоатлетката Мария Димитрова.

Постъпката на Христо Христов, Георги Близнаков и Александър Гечев се отличава с изключителна дързост, цинизъм, незачитане на правовия ред, както и честта и достойнството на другите хора, мотивира се съдията Николай Младенов.

Според него са събрани достатъчно доказателства, че Гечев е налетял да бие Васко Наумов, с палка го е удрял по главата и му е избил зъбите. Георги Близнаков също е удрял с палка по главата Наумов, а Христо Христов - по ръката.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

Напиши коментар

Коментари