сряда, 9 мар 2016 г. 09:09 ч.

Повече от скандално

ШОК: Наръчник обяснява на бежанците как да правят секс с европейки! (СНИМКИ)

BNews.bg

ШОК: Наръчник обяснява на бежанците как да правят секс с европейки! (СНИМКИ)

Занзу наръчник за секс, Снимка: Принтскрийн

„Видове секс“ е подробно илюстриран с картинки на секс във всякакви пози между чернокожи мъже и бели жени.

Германското правителство пусна скандален сайт, който насърчава секса с „небели“ мигранти. „Zanzu- моето тяло с думи и в образи“ е разработен съвместно с белгийския правителствен център за сексуално здраве, съобщава newobserveronline.com, цитиран от Епицентър.

Специално се подчертава във встъпителното видео, че целта на уеб страницата е да дава съвети на мигранти, които са отскоро в Германия. Сайтът е разделен на 6 части, като във всяка от тях сексът се обяснява подробно с картинки. На мигрантите едва ли не се внушава, че е нещо напълно нормално и дори подразбиращо се да правят секс с бели жени. В допълнение наръчникът промотира и еднополовия секс, бисексуалността и трансексуалните.

„Zanzu- моето тяло с думи и в образи“ е преведен на арабски, фарси, турски и още 9 европейски езици, но съдържанието непрекъснато подчертава, че целевата му аудитория са небелите жители на страни от Третия свят. Например под статията „Връзки и чувства“ подробно се обяснява какво е насилие заради накърнена чест и защо то е неприемливо и забранено от закона в Европа.

В секцията „Права и закони“ се прави опит да се обясни защо жените не трябва да се насилват сексуално. Дадена е дори дефиниция на термина сексуално насилие в случай че някой не може да се сети какво означава.

В „Женско осакатяване на гениталиите“ се обяснява, че макар то да е традиция в някои култури (предимно в Африка – бел.ред.), в Европа то е незаконно и забранено от закона.

Друг раздел „Видове секс“ е подробно илюстриран с картинки на секс във всякакви пози между чернокожи мъже и бели жени.

Внушенията, които създава спонсорираният от правителството сайт, предизвикват бурни реакции на фона на случилото се в новогодишната нощ в Кьолн, когато стотици жени бяха нападани сексуално от тълпа бежанци. Всеки ден от различни европейски държави пристигат съобщения за нападения срещу жени от „небели“ мигранти.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

  • Резил - 11:04, 9 мар

    Тия ни продадоха и се гаврат с нас. Мръсни европейски бюрократи.

  • цените - 10:50, 9 мар

    К обясни ли че са психически болни заразни с много болести от които европеките не боледуват нижка за неграмотни в жунглата бивша германия.някой .Накъде -те са канибали /ки/.

Напиши коментар

Коментари