сряда, 9 мар 2016 г. 18:29 ч.

На местопрестъплението

Сгащиха полицай бракониер да залага примки за елени!

BNews.bg

Сгащиха полицай бракониер да залага примки за елени!

Вчера вечерта той се появил и започнал да проверява примките, бил въоръжен с брадва и нож.

Полицай от бургарското село Росен е бил хванат в крачка, докато проверява бракониерските си капани в гората. В местността Куза на територията на Държавно ловно стопанство "Ропотамо" представителят на властта е опитвал да лови едър дивеч посред нощ, когато е бил задържан.

Той имал 9 заложени примки, които са били поставени на 30-40 см височина, за улавяне на едри благородни животни като елени лопатари, благородни елени и сърни, съобщава сайтът bglov.

Новосформираните от преди един месец групи за охрана на дивеча от Югозападното горско предприятие в Сливен, са дежурили 3 дни и 3 нощи в близост до примките, за да хванат бракониера.

Вчера вечерта той се появил и започнал да проверява примките, бил въоръжен с брадва и нож. Заловен е на място от охраняващите дивеча. Оказало се, че В.С. е действащ полицай. Съставен му е акт по чл. 84 от ЗЛОД за ловуване без заверен ловен билет, при което се предвижда глоба до 400 лева.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

Напиши коментар

Коментари