сряда, 9 мар 2016 г. 20:16 ч.

Ново амплоа

До седмица Корнелия Нинова решава ще става ли лидер на БСП

BNews.bg

До седмица Корнелия Нинова решава ще става ли лидер на БСП

През следващите шест месеца монополите ще си правят каквото си поискат в държавата и няма кой да ги спре, обяви депутатката от БСП по повод провалилия се нов състав на КЗК

"До средата на март ще чакам номинациите и конференциите. След това ще обява публично дали да се кандидатирам. Тази конференция ще е ключова за БСП. Или ние ще се обединим, или държавата просто загива", заяви в студиото на btv депутатката от БСП Корнелия Нинова. По думите ѝ, ако се кандидатира, ще излезе с цялостна програма за промени в партията.

"Ние не сме достатъчно силна опозиция. Или ще станем сила и ще представляваме всички леви хора в България, или ще изгубим държавата", каза Корнелия Нинова.

По отношение на провалилия се избор на нов състав на КЗК тя заяви, че отлагайки процедурата, през следващите шест месеца монополите ще си правят каквото си поискат в държавата и няма кой да ги спре. "Сега икономическата комисия трябва да направи доклад, необходими са нови правила, нови срокове, ново изслушване. Това всичко ще продължи около 6 месеца. ГЕРБ и въпросните отцепници от Реформаторския блок гласуваха за отмяната на избора, въпреки че нямаше разумни аргументи", коментира тя.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

 • кой сега е №1 ? - 23:06, 9 мар

  другарката К. НИНОВА Е № 1

 • миков е слаб - 23:02, 9 мар

  Миков смени станишев и нищо ново не се случи с партията. и при двамата бсп не мърда от 10 % подкрепа, а герб води с 22 %.
  трябва ново лице.Корнелия Нинова може да се справи със ситуацията.

 • БСП - 22:57, 9 мар

  Бъдещето на всяка партия е в младите.
  Младите в БСП предпочитат Корнелия Нинова.

 • Върбан - 21:40, 9 мар

  Колко ли пишки е изсмукала горката, докато стигне дотук.

 • Звездалин - 20:54, 9 мар

  Слагам бас на една кутия "Боро", че Курнелия няма да се навие да оглави бесепето, защото то умира, а тя е амбициозна. По-скоро я виждам да се премести при Татяна Дончева, която има някакво необяснимо за мене обаяние над културните дейци с ляво мислене у нас. Поради това сред рублофилските дружинки нейната е единствената с известен потенциал да просъществува още десетина години. Докато Гоце и Кадиев ще приключат с политиката и ще се отдадат на крупните си бизнеси в момента, в който партийките им не влязат в следващото НС.

Напиши коментар

Коментари