четвъртък, 10 мар 2016 г. 07:52 ч.

Хиляди я изпратиха в последния й път

БАНСКО ПОЧЕРНЕНО! Убитата Наталия трябвало да бъде булка...

BNews.bg

БАНСКО ПОЧЕРНЕНО! Убитата Наталия трябвало да бъде булка...

Снимка: Facebook

Наталия израснала без баща

30-годишната Наталия Тинчева, която бе премазана до смърт от джигит в Банско, докато купува цветя за майка си на 8 март, е стягала сватба. Това разказаха нейни близки приятели вчера по време на погребението ѝ, пише "Телеграф".

Опашка от хиляди банскалии се изви по време на траурната церемония. Родената в края на 1984 година Наталия Тинчева ще бъде запомнена с нейната лъчезарна усмивка, лоялност към приятелите и работодателите си, както и с отдадеността към майка си и по-малкия си брат, споделиха през сълзи нейни близки.

Наталия израснала без баща. Веднага след като завършила техникум в родния си, за да помага на майка си в семейния бюджет. Няколко години прекарала в Гърция, като пращала всяко спестено евро на майка си. Преди около две лета се завърнала и без да губи време, започнала работа в хотел в Банско. От миналата зима започнала да обслужва и един от частните ски гардероби в ски зоната в града. "Много акуратна, работлива и лъчезарна млада жена беше. С приятеля ѝ отдавна бяха неразделни и вече подготвяха сватба", споделиха нейни приятели и колеги.

"Аз бяг в магазина и като чух удар и спирачки, излязох. Видях една обърната надясно кола тук върху дървото и друга кола там. Жената после я видяхме, тя беше под колата и дървото", обясни очевидец на трагедията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

Напиши коментар

Коментари