четвъртък, 10 мар 2016 г. 10:15 ч.

Реформи

Лозан Панов е радикален, нямал общо с ДСБ

BNews.bg

Лозан Панов е радикален, нямал общо с ДСБ

"Научих от медиите за това, че по някакви критерии съм определен за някой, който е свързан с ДСБ"

"По пътя на логиката и умозаключенията, анализирайки единственият критерий, по който може да се направи свързване между мен и ДСБ, вероятно е това, че аз съм за радикална реформа в съдебната система и ще продължавам да го твърдя." Това каза пред журналисти Лозан Панов, председател на ВКС, преди началото на редовното заседание на ВСС, предаде Фокус.

"Научих от медиите за това, че по някакви критерии съм определен за някой, който е свързан с ДСБ", заяви Панов и добави, че не вижда други критерии, по които може да бъде определен в един или в друг формат.

"Ако има някакви факти или обстоятелства, които сочат, че от момента, в който съм председател на ВКС, имам нещо общо с ДСБ, моля нека се изтъкнат и да се посочат, за да мога да си върша спокойно работата. Ако има такива факти и обстоятелства, като например дела, по които г-н Кънев е участвал, по които аз съм участвал или съм въздействал за решаването на такива дела, нека да се посочат и ще си поема отговорността, ако това наистина е така", заяви още той.

"За да продължа да работя спокойно, не твърдения, а факти би трябвало да бъдат излагани", добави Панов.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

Напиши коментар

Коментари