четвъртък, 10 мар 2016 г. 10:58 ч.

Уточняват телесната повреда

ТЪРСИ СЕ! Прокуратурата по следите на "неизвестен извършител", пребил Кирил!

BNews.bg

ТЪРСИ СЕ! Прокуратурата по следите на "неизвестен извършител", пребил Кирил!

Още на 09.03.2016 г. събраните на този етап първоначални материали са били докладвани в СРП

Прокуратурата и СДВР разследват неизвестен извършител за побоя в столичното заведение "Плаза" от вечерта срещу сряда, при който 23-годишният Кирил бе настанен в болница в състояние на тежка кома.

Под надзора на Софийската районна прокуратура органите на СДВР/07 РУ са започнали досъдебно производство за изясняване на обстоятелствата около сбиването в столичното заведение „Плаза” в ж.к. „Студентски град” на 9 март 2016 г., съобщиха от прокуратурата.

Разследването е образувано срещу неизвестен извършител за причинена на пострадалия Кирил Евгениев Тодоров телесна повреда, като степента и характерът на увреждането ще се изясняват чрез предстояща съдебно-медицинска експертиза, уточняват от прокуратурата.

По делото се извършват активни действия по разследването, насочени към установяване на авторството, съпричастните към деянието лица, механизма на причиняване на телесната повреда, наличието на хулигански подбуди или действия.

Още на 09.03.2016 г. събраните на този етап първоначални материали са били докладвани в СРП, като са дадени конкретни указания.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

  • Пинизи! - 12:11, 10 мар

    Фирма VTA (Васко - Агонцев) номинално се води на ОР полк. от УБО Бончо Д. Халхулов - бивш личен телопазител на Тато (изгонен от ген. Кашев за злоупотреби през осемдесетте и заменен с Румен Ралчев), но се управлява от Васил Б. Халхулов (негово дете). Завладели са Студентския град и половината Черноморие, а преди години са били с отнет лиценз заради инцидент в Софиисйия гробищен парк. Небеизвестният бивш градски прокурор Нестор Несторов е кумец на Халхулов баща и му служи за чадър. При едно стълкновение с баретите, надрусаният Васил Халхулов им налита до къпалня „Мария Луиза“ и те го смилат от бой, което му уврежда мозъка и го прави недосегаем за Темида... Предполага се, че фирмата се е захлебила с пари на фамилията Живкови, а сега им връща жеста, препирайки милионите им. Разполагат със СОТ, трезор, голям автопарк, униформи, оръжие и са биячи от класа. Явно си плащат, където трябва и поради това действат БЕЗНАКАЗАНО.

Напиши коментар

Коментари