четвъртък, 10 мар 2016 г. 11:05 ч.

ТОП спортистът насмете институциите!

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Кобрата проговори за инцидента в "ПЛАЗА"! Вижте какво каза!

BNews.bg

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Кобрата проговори за инцидента в "ПЛАЗА"! Вижте какво каза!

Не желая акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван, че аз съм бил там

Не желая акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван, че аз съм бил там. Това написа в личния си профил във Фейсбук боксьорът Кубрат Пулев по повод инцидента с 23-годишния Кирил Тодоров в "Плаза" в Студентски град. Както Bnews писа, единствено бързата намеса на ТОП спортиста спаси от сигурна смърт младежа.

Bnews публикува без редакторска намеса позицията му:

По повод инцидента в дискотека "Плаза" в Студентски град от нощта на 8-ми срещу 9-ти март искам да споделя:

Не е важно, че по стечение на обстоятелствата, се оказах на мястото на събитието и помогнах с каквото можах на пострадалото момче. Винаги бих се притекъл на човек в нужда.

Не желая акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван, че аз съм бил там. Не се нуждая от реклама върху гърба на поредната човешка трагедия.

Вярвам, че всеки друг на мое място би постъпил по същия начин.

Инциденти като този се случват от години. Не само в Студентски град, а в цяла България. Умират деца, които бързо биват забравяни, а онези, погубили невинен живот, крачат сред нас безнаказани.

Това трябва да спре. Институциите трябва да се събудят. Органите на реда - полиция, прокуратура, цялата ни съдебна система да се обединят, да заработят истински, професионално.

Не може да има престъпление без наказание. Не може да се избиват нелепо хора, отишли да се веселят. Не може да стоим безучастно докато стотици почернени семейства наблюдават убийците на своите деца на свобода.

Нека всички помним, че никой не е застрахован. Утре, на мястото на Кирил, може да е вашият син, вашата дъщеря, вашият брат, сестра.

От цялото си сърце желая той да се оправи и да се възстанови напълно, а на семейството му - кураж. Нека Бог да е с вас.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

Напиши коментар

Коментари