четвъртък, 10 мар 2016 г. 11:28 ч.

Пробвал да й се обади след гаврата

БРУТАЛНО! Тийнейджър бежанец изнасили жена!

BNews.bg

БРУТАЛНО! Тийнейджър бежанец изнасили жена!

Той я съблякъл и изнасилвал в продължение на 15 минути

Имигрант в тийнейджърска възраст е обвинен в изнасилвне на 52-годишна майка в Австрия. В своя защита той посочил, че тя му поискала телефонния номер, съобщава „Дейли Мейл”.

Бруталното нападение станало в Инсбрук, където жената отивала на гости на свой приятел. Тя тъкмо звъняла на вратата, когато 18-годишният младеж я сграбчил и я завлякъл до близката морава.

Според полицията, той я съблякъл и изнасилвал в продължение на 15 минути. След това я замъкнал зад сградата. Там нападателят я принудил да си разменят телефонните номера, след което заявил, че тя е запазила неговия. Тийнейджърът, който живее в център за настаняване на чужденци, които искат статут на бежанци, е арестуван.

Приятелката на жертвата не си е била вкъщи, когато звънецът позвънял. Тя, обаче, видяла насилника да бяга, когато се прибирала. Когато чужденецът бил арестуван, и двете жени го разпознали.

Имигрантът пристигнал в Австрия през януари и подал молба за статут на бежанец. Жертвата му, която влязла в болница, заявила, че често го виждала в района, където станало нападението. Центърът, в който младежът живее, се намира съвсем наблизо. В него са настанени 380 мъже. Очаква се той да бъде затворен до края на април.

Синът на изнасилената жена съобщи, че тя все още е травмирана от случилото се, и потвърди, че насилникът се опитал да й се обади след престъплението. „Облекчение е, че той е арестуван, макар че за нея беше голям стрес да го види отново, за да го идентифицира”, обясни той.

18-годишният имигрант в момента е в ареста.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

  • Batko Mushko - 12:47, 10 мар

    Vyv Finlandia tezi sluchai sa veche 14

Напиши коментар

Коментари