четвъртък, 10 мар 2016 г. 12:22 ч.

Опровержение!

Мартин Иванов: Аз съм депутат от ББЦ. Предателството не ми е в кръвта

BNews.bg

Мартин Иванов: Аз съм депутат от ББЦ. Предателството не ми е в кръвта

Иванов призова никой да не си позволява да се изказва от негово име.

„Никога не съм изневерявал нито на моите принципи, нито на принципите на партията, в която членувам и благодарение на която всички депутати от парламентарната група на ББЦ влезнаха в това Народно събрание. Гласувал съм всички решения в парламента по собствена съвест и с подкрепата на политическата сила „България без цензура“. Това, че съм се отрекъл от Николай Бареков е лъжа! Предателството не ми е в кръвта“. Това заяви депутатът Мартин Иванов в отговор на разпространена по-рано днес информация, че е напуснал партията на Бареков.

Иванов призова никой да не си позволява да се изказва от негово име, защото това е злоупотреба с посланията към хилядите избиратели, които са му гласували доверие в Пловдив-област, откъдето е депутат.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

Коментари

Напиши коментар

Коментари